myTaste.se miccaelamedcc.blogg.se -

Måndagen efter Summerburst..

Det är alltid en tung måndag ; )
Men så himla värt!
Vi har skrattat, brunchat, dansat, druckit ohyggliga mängder cava, gått på hajk, hamnat i tidningen och bara haft det JÄKLIGT HÄRLIGT som det stod citerat i tidningen!


Igår hann jag även med att fira Mor på Rambergsvallen med en 3-1 seger plus middag på Manana så det var en trött tjej som somnade lycklig bredvid han den där finaste i världen lite senare på kvällen <3


 
Men två dagar av pannkakor, langos och sprit sätter ju sina spår och i morse kände jag mig som en uppstoppad hamster när jag skulle försöka hitta något passligt för min lilla intervju på Yrkeshögskolan vilket resulterad i att Daniel fick häva sig i ett par mjukisar och köra mig för att jag skulle hinna..
Det började med 30min information och sen var det skriftliga test i matte, engelska och problemlösning plus ett muntligt engelskatest plus intervju.
Det kändes helt ok och mitt mål var att få komma på intervju och det lyckades ju : )
Skulle det sedan visa sig att jag skulle komma in så är det något att ta ställning till då. Jag var nog lite mer pepp på utbildningen innan informationen även om jag fortfarande är väldigt sugen.. Dock vet jag inte hur sugen jag är på att gå på CSN i två år.. Ja man kan självklart jobba extra men det blir ju på kvällar och helger vilket minskar mina veckor till 2 i månaden då jag har Tindra varannan vecka och den tiden går ju framför allt jobb i världen. Men men det är ju absolut inte ens säkert så det får vi ta då om det sker.
 
Det här är annars en förträfflig vecka!
Idag jobbar jag kväll pga av intervjun på förmiddagen så mamma har Tindra fram tills att jag slutar. Dom skulle fixa picknick och åka till Delsjön och bada, snacka om lycklig tjej när mamma berättade det för henne igår på matchen ;)
Imorgon kommer det en liten elektriker hem till oss på efftermiddagen och ska kika på lite grejer som vi vill få fixat och sen förhoppningsvis får vi en förträfflig offert på det hela : ) Sen på kvällen så ska vi (japp även jag!) ta cyklarna och ha picknick middag, för vem vill i ärlighetens namn äta middag inne när man kan äta ute?
På onsdag är det samma visa, då blir det grill och havet efter jobbet och på fredag så kommer Tanja, Benjamin och förhoppningsvis även Salman på tacofredagsmys till oss, det ska bli himla kul att äntligen få bjuda hem dom efter alla middagar vi blivit bjudna på hos dom!
 
Helgen sen är däremot väldigt oplanerad. Daniel ska på dagsfest/poolparty/mansafton hos nån på hans jobb på lördagen så jag och Tindra får roa oss själva ; )