myTaste.se miccaelamedcc.blogg.se -

Familjen <3 (söndag 28/2)

Alltså, crossfit.. JAG ÄR KÄR! Så jääävla roligt!
När vi gick in var jag ju galet nervös. Jag har någon form av fobi för gruppträning (även om jag tycker att det är sjukt roligt) då jag känner mig som en valross och absolut sämst.
Men fy fa an vad roligt det var! Han som ledde det hela var fantastisk! Så trevlig! Det var ganska mycket teori och en genomgång om vad Crossfit är och hur dom jobbar, vad dom tycker är viktigt osv. 
Jag tror att han såg direkt när jag kom in att jag var livrädd för redan vid första övningen så kom han fram och frågade om allt kändes bra och berättade hur man kunde anpassa övningen efter sig själv. Det coola med crossfit är att oavsett om man aldrig har tränat i hela sitt liv eller alltid tränat så kan man köra samma pass, för ALLT går att anpassa efter sina egna förutsättningar!
Jag och Daniel körde i par och han är ju galet mycket starkare än mig och har ju väldigt mycket bättre kondition, men med små justeringar så gick det att anpassa övningarna så vi kunde köra tillsammans, jätteroligt!
Det hela avslutades med en 12minuters wod och idag har jag en härlig träningsvärk!
 
Efter en dusch och en snabblunch så tog vi på oss promenadvänlig skor och lallade över bron och hem till pappa vid Redbergsvägen.
Där var det full aktivitet! Mamma och pappa hade hämtat Tindra vid 12 snåret och myst i Trädgårdsföreningen på dagen, fikat i Rosencafét och lekt i lekpareken innan dom hade storhandlat inför kvällens middag.
Det blev en salig blandning av minipizzor, mini räkmackor, snittar med skagenröra, sallad, sparris med parmesan och massa annat gott : ) 
Efter Mello så ville Tindra väääldigt gärna sova över hos morfar så jag och Daniel åkte hem själva vid 22,30 snåret.
 
Dagen idag startade vi med gofrulle och tvättstugan.
Nu skrivs det jobbansökningar och resväskorna är upphämtade.
Klockan 14,00 ska vi på visning vid Friggagatan och innan dess ska det sågas och härjas på pappas jobb en sväng. 
Sen är det dags för dagens träning som blir 12km med mamma ute i det härliga (?) vädret, inte helt taggad för det än men det kommer säkert..
 
Kvällen blir lugn och fin med packning, ost och tidig läggning då klockan ringer 05,00 imorgon bitti :D