myTaste.se miccaelamedcc.blogg.se -

Vecka 49

Ajjemen! Nu känns det som att julmyset är igång på riktigt!
Igår var vi hemma hos Viktoria och blev bjudna på en uppsjö av ljuvliga bakverk och godis, så himla gott! Förutom kaffet och julmusten så sippades det även på årets glögg och man kan säga att det blev imma på glasögonen! Jösses Amalia! Jag fattar varför fel människa ligger med chefen på julfesten för ett glas till av det där och även jag hade dansat på bordet..
Det var en hiskeligt mysig söndagskväll och vi talade om allt och lite till innan jag och Jenny rusade till bussen i ösregn, där försvann julstämningen ; )
Förutom att fika så hann jag även med att ta en titt i Viktorias magiska värld av nagellack och fick lånat ett förträffligt mörkrött som jag såg henne ha för ett tag sen och blev upp över öronen förälskad i!



 
Väl hemma började jag med lite av det utlovade pyntandet.
Det gick.. Ganska bra.. Det behövs lite kompletterande pyssel för att det ska bli helt bra men det mesta är uppe och jag hann även slå in de sista julklapparna till Tindra så nu ligger allt prydligt i en flyttkartong redo för ett julfirande i värmlandsskogarna.
För nu är det klart att vi firar jul med Daniels familj i Stockholm helgen före jul och sen blir det Värmland med min familj över "den vanliga julen".
Allt detta och lite till kommer att diskuteras under kvällens adventsmys hos mamma ikväll! För som alltid när Familjen Annorlunda träffas så talas det i mun på varandra tills ingen orkar lyssna längre och Tindra och morfar går och kollar på Fåret Shawn istället ; )