myTaste.se miccaelamedcc.blogg.se -

Helg!

Lycka i en ask är att jobba ett hysteriskt 12timmarspass, halvt frysa ihjäl på vägen hem och sedan mötas av en man hemma som säger: "Ta på dig mjukisar och lägg dig i soffan en stund så kommer maten strax". Nåra minuter senare kommer han in med två talrikar beståedes av fetaostfyllda nötfärsbiffar, ugnsbakad sötpotatis, greksallad och tzatziki! Jösses amalia.. Det var tända ljus och nystädat och hela kittet och sen avslutades kvällen med Fifty shades of Grey.. ; ) 

 
Imorse vaknade vi kanske inte helt utvilade och lite för tidigt men lyckades på nått sätt ändå rulla ur sängen. Daniel tog första löpningen till tvättstugan medans jag fixade grötfrukost.
Sen har dagen bara rullat på, det tvättas, bakas surdegsbröd, (Hasse är nog på riktigt det bästa som hänt oss!) fixas och donas för ikväll kommer Daniels föräldrar på middag : ) 
Självklart måste vi bjuda på skaldjur för det finns ju inte i Stockholm ; ) 
Det blir chevréfyllda smördegsrullar och bubbel före maten och sen blir det en chokladtårta med kolatäcke till dessert.
 
Åh vad den här helgen känns himla bra! Fullständigt mys idag och imorrn blir det som sagt skridskor, hockey och middag och på söndag börjar vi med frukost på hotellet Daniels föräldrar bor på och sen får vi se vad vi hittar på.