myTaste.se miccaelamedcc.blogg.se -

Fredag!

Knappa sex timmar kvar av första arbetsveckan efter semestern och jag måste säga att det har varit ganska behagligt, dock kommer ju nästa vecka att vara något av en monstervecka på jobbet så man får väl passa på att njuta antar jag..
Igår efter jobbet åkte jag till centralen och mötte upp mamma som var på en 1 dygnsvisit hemma innan hon och pappa åker till Gotland. Vi har inte setts på typ tre veckor så det var skönt att få kramas och tala om livet över en kaffe i nån timme i solen innan hon var tvungen att åka hem och packa om väskan.
Då tog jag och traskade bort till Twilfit och fick bytt min bh till en där brösten faktiskt är mer på insidan än utsidan vilket känns tryggt både för mig och allmänheten innan jag åkte hem till pappa som också han precis hade kommit hem, dock från Finland. Jag fick en hel påse med finska mumsigheter och ett lock Heineken samt tre fulla väskor med alla mina och Tindras "finlandskläder" som vi lämnade där när vi åkte hem.
Hemkörd och lycklig över min lilla stund i solen så tog jag årets längsta bad innan jag styrde upp lite middag och spenderade kvällen i soffan.
 
Gårdagens bästa?
När jag precis hade vinkat av mamma igen så ringde Daniel och berättade att någonstans i Danmark så hade dom hittat en ring i min storlek och att den i detta nu låg och väntade i butiken i Stockholm :D <3 Vilket betyder att jag får den redan på onsdag istället för i slutet av augusti!