myTaste.se miccaelamedcc.blogg.se -

Resumé av helgen och blickar framåt

Då ska vi se..
Fredagen var ju som som bekant en ljuvlig historia.
Och lördagen gick i samma tecken! Mysmorgon hemma, bubbelbrunch med bästa vännerna innan vi vinkade av dom påväg mot Nice och sen mötte vi upp mamma/mormor.
Vi tog båten över till Frihamnen där vi spenderade en stund i solen kikandes på diverse båtar.


När vädret började svika så åkte mamma in till stan och jag och Tindra promenerade hemmåt.
Även lördags kvällen var en lugn historia där vi vi lekte, fixade och trixade och åt godis ; ) 
Söndagen började redan 07,30 då det var dags att fixa äggröra till Tindra och gröt till mig innan vi åkte bort till fotbollen.
Tindra tränade och jag njöt av morgonsolen och den hysteriska röran av barn, bollar och glädje <3


Efter träning var det hem och duscha innan vi åkte hem till pappa/morfar där det åts lunch och stökades runt i några timmar innan Christoffer hämtade upp Tindra för ett 1års kalas.


Oplanerat barnfri så körde pappa ner mig på stan där jag skulle köpa stövlar till mig och Tindra, ni kan ju gissa hur bra det gick.. 
För det första så hittade jag faktiskt inga bra till mig och sen kom jag på att det nog är bra om Tindra är med och provar storlek på sina då det kan skilja sig så mycket..
Så jag struntade i stövlarna och började kika på annat. Mest av allt kikade jag på en Michael Kors väska inne på NK... Alltså, den var mer eller mindre perfekt.. Och jag vill verkligen ha en ny väska, gärna en svart nu till hösten. Jag stod länge och klämde och kände och pillade på den samtidigt som jag försökte förtränga synen av den överfulla byrålådan hemma beståendes av enbart väskor, vissa använda typ en gång och nu noggrant nedlagda och inpregnerade i sina påsar.. 
Så jag hejdade mig (främst pågrund av att jag ska till Stockholm på torsdag och har två dagar på stan inplanerade och där är ju utbudet ofta bättre...) och köpte istället lite annat smått och gott!
Jag tycker att det här med nyårslöften känns lite gammalt så jag har istället numera Höstlöften som består av lite av varje men bland annat så har jag lovat mig själv att komma ur sportBH träsket!
Alltså, efter min bröstoperation så insåg jag hur ljuvligt det är att ha sport BH! Så jävla bekvämt, men man kanske inte behöver bo i det..?
Det känns ju lite meningslöst att ha investerat i nya bröst och sen trycka in och platta till dom i en sportbh.. Så nu jobbar jag starkt på att utöka min BH garderod : ) 
Igår hittade jag två nya pjäser så det går sakta men säkert framåt.
Jag hittade även två linnen, en tshirt och en svart skinnjacka :D



Nöjd och glad traskade jag över bron och spenderade kvälle med matlådor och Kristallen galan på tv.
 
Morgonen idag startade på gymmet och nu är frukosten snart slut och det är dags att bege sig mot jobbet för ett kvällspass.
 
Hur veckan ser ut annars?
Imorrn ska jag ÄNTLIGEN klippa mig, har börjat fundera lite löst på att kanske klippa av en rejäl bit, men det är inget som är säkert..
På onsdag ska det mysas med Emma och på torsdag flyger jag till Stockholm kl 15,00.
Där väntar en helg med träning, middagar i diverse konstellationer, mys på stan och mycket annat <3