myTaste.se miccaelamedcc.blogg.se -

New York

Helt sjukt..
Den 28e november händer det..
Jättetidigt på morgonen åker jag och Daniel till Arlanda och möter upp hans familj. Först tar vi ett litet plan till Oslo där det ska väntas (nån timme tror jag?) Väl i Oslo kommer jag att rösta för frukost och en öl för att lugna nerverna.. Jag är inte flygrädd, dock så har jag en sjuk fobi för flygplanstoaletter.. Jag kan inte hjälpa det.. Dom är läskiga och man kan sugas ut..!
Innan är Egypten det längsta jag har flugit till och det tog strax under 6timmar, New York tar nästan 8.. Hur gör man för att inte bli kissnödig på åtta timmar?! Inte ska man dricka öl iallafall.. Så det får kanske bli en grogg istället.. Nej men allvarligt, jag tar hemskt gärna emot tips för det blir då inget med någon flygplastoalett!
Vi landar någon gång mitt på dagen lokal tid och ska då bege oss mot hotellet.. HOTELLET.. Det mest fantastiska hotell jag någonsin sett och med en takterass som ska vara helt otrolig..
 
"We’re all really looking forward to welcoming you at the Refinery Hotel, a luxury NYC hotel!
Refinery Hotel has preserved an important outpost of New York’s rich millinery history while injecting urban artistic comfort into the world of boutique hotel accommodation in New York.
Throughout the 12-story site, 197 Guest Rooms are raw and elegant at once, custom furnished to build upon the hotel’s industrial past. Each room has dark brushed oak hardwood floors, a walk-in rain shower and full entertainment facilities: Wi-Fi, iHome docking stations, LCD HD TVs and full cable."
 
Inte en enda dålig kommentar på expedia eller tripadvisor.. 5min från Bryant park (där det finns skridskobana, en enorm julgran OCH julmarknad!) och ca 10min till Time Square..
Det ska bli så himla roligt! Vi stannar till tisdag och ska bland annat hinna med att se på Rangers vs Tampa bay, gå på Broadway och åka till nån hysterisk outlet med egen spårvagn? 
Men om jag ska vara ärlig så är det jag ser mest fram emot att bara få vandra runt i all julskyltning, hålla handen och dricka varm choklad med den finaste jag vet <3