myTaste.se miccaelamedcc.blogg.se -

Påskhelgen i miniformat.

Och hur var då påsken?
Jo men den var mysig!
Jag har ätit sjuka mängder godis, skrattat, planerat 100års kalas, tagit långpromenader med världens finaste hund, umgåtts med diverse släktingar och myst med Tindra.
Påskaftonen spenderades i folkparken (hur mysigt?!) med påskhare, café och massa annat skoj. Det enda som inte alls var skoj var vädret, det var kallt och ruggigt och inte alls vårlikt tyvärr..







 
Hur mysigt det än var så var det faktiskt väldigt skönt att sjunka ner i bilen och börja rulla mot Göteborg i förrgår vid lunchtid.
Väl hemma mötte Daniel upp oss och sen körde vi bort Tindra till Christoffer.
Hemma hade Daniel ordnat med en ljuvlig plockmiddag (ja det är våran all time high middag) och sen fick jag en påskpresent! Jag har länge velat ha en pulsklocka men inte riktigt köpt någon och i helgen när jag ville låna Daniels så kände han att det fick vara bra så jag fick en egen :D
 
Igår dök vi in i köksöarnas förlorade land! Vi besökte Kvik och IKEA och tror nu att vi har bestämt oss för hur vi vill ha det..
Sen hann vi även med en sväng på Frölunda torg där det insöps inspiration bland kuddar, överkast och annat skoj.
 
Idag ska det tränas med mamma efter jobbet och sen ska jag bort och mysa med Morris i Kålltorp, vi har en hel del att tala om!