myTaste.se miccaelamedcc.blogg.se -

Fredagsmys

Inom sommarformen ramarna såklart ; )
Igår kväll hade jag det lite tufft.. När jag väl kom hem och hade varit ett emotionellt monster i några timmar så tog jag på mig myskläder och la mig i sängen utan att knappt säga hej.. Men vad gör han den där finaste i världen då? Blir han sur/arg för att jag är en idiot?
Nej.
Han kommer in och bara kramar mig och säger precis rätt saker och förstår att jag egentligen inte alls är arg eller sur på honom utan att allt bara blev jävligt fel..
Sen kommer jag ut i vardagsrummet och där väntar det färska jordgubbar, tända ljus och världens bästa fredags present: Två underbara skålar från Mateus!

Jag fick nyligen veta att deras fjärilsserie har slutat produceras och eftersom det är den jag har börjat samlat så smått på så kändes det ju himla dumt.. Jag har fyra talrikar men bara två skålar och kände att jag verkligen ville ha iaf två skålar till i samma serie, men dom är ju inte gratis och den här månaden så är det en himla massa annat till lägenheten som ska köpas (bland annat världens finaste bordstabletter från Carolina Gynning!) så det var inte direkt så att kontot jublade över tanken, så jag blev ju självklart fantastiskt glad! Och att jag fick dom i två färger som jag inte hade sen tidigare var ju liksom grädden på det berömda moset <3
 
Att en fredag som både gick upp och ner fick avslutas framför en film i famnen på världens finaste, det var ju helt klart det bästa som kunde hända <3
 
Dagen idag startade med en bättre frukost samt beställning av dom dära underläggen, så nu är man peppad på en låååång dag och kväll på jobbet!