myTaste.se miccaelamedcc.blogg.se -

Onsdag!

Men hörrni! Gårdagskvällen, sicken fest!
Eller aa fest och fest, men så himla trevligt!
Jag, Viktoria och Gabbi möttes upp vid Burgersson efter jobbet för middag och planering av helgen.
Fantastisk personal! Maten var det absolut inget fel på, jag tog nån "orginalburgare" och en sallad med ädelost och päron till den, supergott verkligen. Det enda som inte fick full pott var min milkshake som jag självklart var tvungen att trycka ner efter maten trots att jag var så hysteriskt mätt.. Smaken var jättebra, men det var liksom ingen milkshake konsisten på den plus att den liksom inte var kall.. Askonstigt.. När våran underbart trevliga servitris kom tillbaka så sa jag till henne precis som det var men på ett väldigt vänligt sätt och efter en stund kom hon sedan ut med en till milkshake med tre sugrör i så allihopa fick smaka (för charmiga jag frågade ju inte ens Viktoria och Gabbi om dom ville smaka, det är ju liksom lite känsligt det här med desserter ; ) )
Efter denna kaloristinna middag så tog jag en jävligt rask promenad hem och rakt in i sängen.
Imorse ringde klockan som vanligt strax efter 05 och jag lunkade iväg till gymmet.
Lagom stel i precis hela kroppen efter gårdagens pass så var min startsträcka längre än vanligt men som vi brukar säga: Den enda dåliga träningen är den som aldrig blir av : )
Och precis som igår avslutades alltet med ruschen hem och sen 55squats i hallen. (Ja jag har hoppat på den där squatchallangen och tänket köra den parallellt med mitt nya träningsschema som startar på måndag).
 
Dagen idag bjuder som bekant på fotboll, GAIS närmare bestämt tillsammans med Emma : )