myTaste.se miccaelamedcc.blogg.se -

5 timmar till SEMESTER

Aaaghhh!! Så jävla peppad!
I morse packade jag klart resväskan och sen körde Daniel till jobbet för att komma och hämta mig 8h senare..
Pappa ringde från Finland i morse och sa att blåbären var ovanligt tidiga i år och redan mogna, sicken lycka!
 
Hur var helgen då?
Jo men den var ju ljuvlig!
Familjemiddag med allihop i fredags och vi fick så himla bra inflyttningspresenter! Ett magiskt dubbelduntäcke till sängen, en jättefin bricka från Svenskt tenn och ett olivträd :D
Tindra fick såklart även hon en hög grejer såsom en ljusbollsgirland (haha vad heter det egentligen..?)kulor, en sängkjol, nattlinne och matchande Minion passfodral och bagagetag.
Middagen blev en hit och det är så himla mysigt att våra föräldrar kommer så bra överens, dom klickade liksom direkt : )
På lördagen så åkte mamma och pappa till Stockholm medans jag Tindra, Daniel och hans föräldrar åkte till Fjällbacka. Vi hälsade på fina Victor på Tång (jag ville köpa ALLT men nöjde mig med en magisk ring från Syster P och Tindra fick ett par Hawaiians), sen klättrade vi upp till Kungsklyftan och provade vårskrik och hamnade mitt i en bröllopsfotografering. Vi promenerade längs hamnen och kikade på båtar och åt stenugnsbakad pizza till lunch innan det var dags att åka hemmåt igen.
På kvällen hann vi med en sväng på Liseberg innan det blev middag på Hardrock.
På söndagen mötte vi upp Daniels föräldrar i Trädgårdsföreningen där det blev fika och lek innan det var dags att kramas och säga "hej då och vi ses i Spanien".
 
På eftgermiddagen så konkade vi upp alla resväskor och städade lite innan det blev ytterligare en fika när Viktoria kom förbi på besök. Vi hann även med att beställa nödvändigheter till Zakyntosresan i taxfreekatalogen (läs Stora balkongpaketet och två flarror cava ;) )
Kvällen bestod av pizzarester och Islandsmatchen.