myTaste.se miccaelamedcc.blogg.se -

Sista arbetsdagen den här veckan!

Woho!
 
När klockan slog tre igår eftermiddag skuttade jag ner och bytte om innan jag begav mig ut i det fantastiska vädret!
Väl på stan mötte jag upp Emma som var en klippa i stormen när det var dags för operation Hitta bikini.
Utan att sucka en enda gång travade hon efter mig i olika affärer, hittade storlekar, föreslog färger, gick och bytte när det inte passade och bara var förträfflig!
Valet föll tillslut på en mönstrad sak i ljuvliga färger som utan att vara tantig höll behagen på plats och en matchande underdel (med snören ; ) )
Sen köpte jag även en knallorange strandtunika och ett linne.
Det lilla Jesusbarnet fick sig en klänning, ett par mjukisshorts och två linnen plus en flaska solskydd (som man kan spraya på, det hade Tindra nämligen som krav...)
Efter Emmas hjälte insatts med bikinisarna så följde jag plikttroget med henne till affärer som jag aldrig sätter min fot i annars, tjänster och gentjänster ; )
Kvällen höjdpunkt var ju annars när vi snubblade över en gudomlig kakbuffé! Så med varsin kaffedryck av olika slag smakade vi på typ 10 olika sorters bakverk sittandes utan jacka på en uteservering och konstaterade sedan lätt illamående att det här med middag var bara att strunta i ; )


 
Idag är det dags för Tindras allra sista utvecklingssamtal på dagis <3 Älskade stora unge! Hon ska själv få vara med under halva samtalet och berätta om hur hon har upplevt tiden på dagis och visa bilder och så : )