myTaste.se miccaelamedcc.blogg.se -

Årsresumé 2015

Så här på årets sista dag är det väl på sin plats att vi går tillbaka och minns året som gått.
 
Januari: 
2015års första timmar spenderade jag och Tinrda tillsammans med fina vänner hemma hos Viktoria <3
 
 
Annars så var det mycket mycket mys. Vi var i skogen och utforskade allt som utforskan kan, jag bakade mitt livs mest perfekta bulle och vi hann även med en tur till Danmark.



 
Februari: 
Jag hade kommit igång bra med träningen, det var både gym och utomhus och jag hade bästa peppingen från nära och kära <3
Kärleken spirade och en dag fick jag blomsterbud till jobbet, bara sådär en grå tisdag <3
På sportlovet var det dags för Tindras debut i skidbacken! Ho var totalt orädd medans jag fick priset årets kyckling.. På kvällarna myste vi med Molly och sen firade vi Alla hjärtans dag med pompa och ståt!






 
Mars: 
Viktoria fyllde år och vi spelade boule och drack pastis!

I mitten på månaden åkte jag upp till Stockholm där det dracks bubbel och åts charkisar innan man fick sova i tre timmar för sen bar det av till Alicante! Vädret var kanske inte det bästa alla dagar och resmålet i sig är nog inget vi kommer besöka igen men själva resan var ändå fantastisk! Vi åt god mat, drack bubbel, shoppade, åt minst en glass om dagen (jag) och sen ställde vi till med en satanigatanfest tillsammans med varenda tonåring i hela Alicante natten då Daniel fyllde 25.. På själva födelsedagen mådde vi som vi förtjänade och kräktes nästan i en saluhall men allt efterosm dagen gick blev det bättre och kvällen avslutades med en fantastisk asiatisk middag.









Månaden avslutades med en trip upp till Huvudstaden där vi firade Daniel en gång till både i Bromma och på Berns!


 
April:
Våren började smyga sig på sakta men säkert.. Tindra fyllde 6år och jag bakade som aldrig förr! 




Tindra åkte på weekens till Borås med mormor och morfar där det boddes på hotell och badades på äventyrsbadet, men det absolut bästa var att hon fick träffa idolen Iza på vägen hem ; )  


Det blev allsvensk premiär och vi hann även med en hel del pyssel tillsammans med våran bästa pysseltant Emma <3




 
Maj:
Maj var en bra månad! Resultatet av fem månaders träning varav två med PT började verkligen ge resultat och jag kände mig allmänt tillfreds och lycklig på livet! 


Tindra började spela fotboll och jag blev bullmamma!



Det var en hel del fest och vi njöt av det ljuvliga vädret.


Mormor sprang Göteborgsvarvet och jag och Tindra hejade självklart på innan det var dags för Tindra att ha tacokväll med morfar och jag promenerade bort till Viktoria där den årliga Eurovisionfesten gick av stapeln, succé som alltid!




Sen var det dags, helgen vi väntat på i ett års tid: Summerburst! En hel helg av galenskap, vänner, lycka och Bellinis!






 
Juni:
Sommarsäsongen var ifull gång på jobbet och hela Familjen Annorlunda åkte till Cypern i en vecka! Vi solade, badade, åt glass och firade mamma/mormors födelsedag.









Midsommarn kom och jag tog med mig ljuvliga kvinnor upp till Daniels landsställe på Ljusterö där vi var en hel hög som firade traditionsenligt på alla sätt och vis!


 
Juli: 
Det var varmt och jag och Tindra hade många härliga dagar med sol, bad, jordgubbar och magiska sommarkvällar!


 Den 11e åkte vi med pappa till Finland och några dagar senare kom Daniel. 
Det var en fantastisk vecka och jag är så glad över att Tindra får chansen att precis som jag spendera en liten tid av sina somrar på detta underbara ställe!




I 24 timmar hann vi vara på svensk mark innan Tindra flög ensam hem till Göteborg (så himla duktig!) 


och jag och Daniel flög ner till Malta.
En vecka av galen värme, ljuvligt boende på magiskt hotell, massor av god mat och även här mängder av glass! 

Men självklart var det absolut mest minnesvärda morgonen på våran tvåårsdag när Daniel en stund efter att roomservicefrukosten hade dukats upp på våran terass gick ner på knä, sa en hel hop av fina saker och sen plockade fram den där asken från George Jensen som jag bara hade kunnat drömma om! Förlovningen (inget frieri, bara förlovning) var ett faktum och resan blev helt plötsligt ännumer minnesvärd!



 
Augusti:
En lugn och fin månad. Jag fyllde 25 igen och vi firade på Marsstrand och sen med middag och drinkar på Pinchos. Jag fick mitt efterlängtade vittrinskåp och Daniel fick vara Byggare Bob ; ) 




Jag och Tindra åkte upp till Värmland och bara myste en helg och sen blev det många dagar av sol och bad.



 
September:
Träningen kom tillbaka in i mitt liv efter lite latande på sommaren.


Jag och Daniel åkte på Skaldjurskryssning och hösten började göra sig påmind..



Oktober: 
Mycket träning, proteinpannkakor och våfflor var a och o i mitt liv! 



Men BCAA blandades med lite Gin och Tonic mellan varven och vi hann med lite fest! 


Jag, Tindra och Viktoria åkte sista varvet i Pariserhjulet innan det togs bort och helt plötsligt en dag så fick jag en ljuvlig Marc Jacobs <3



Halloween firades först på Liseberg och sen hann vi även med en sväng till Ullared och Freeport där jag köpte mina drömmars jacka! Och precis på slutet så flyttade Daniel äntligen ner från Stockholm och vi blev sambos <3




 
November:
Vi firade Farsdag, pussades och åt brunch.




I mitten var det entligen dags för Viktorias examenspresent! En dag fylld av öl och konstiga upptåg som utmynnade i en skaldjurskryss och efterföljande dans på Parklane tills dom tände lamporna och jag var så genomblöt av svett i Helveteströjan! 




Ett besök på Falkenbergsstrandbad med jobbet löste dock påsarna under ögonen och jag var som en ny människa när jag checkade ut på måndagsmorgonen.


Vi besökte Jul på Liseberg samma dag som det öppnade och försökte få lite julstämning i det annars väldigt gråa vädret..


Vi grillade korv i skogen och blev bjudna på middag hos Tanja och Salman och Benjamin <3


 
December:
BAKNING. Lussekatter, lussekatter, lussekatter och så lite kola, fudge, bröd, praliner och tryfflar på det.. 





Tindra var världens vackraste lucia och vi firade en välsignad Lilla Jul i Stockholm. 



Jag gick på jullov och sen åte vi upp till Värmland och firade jul en gång till..


 
Och nu sitter jag här i fett hår och pyjamas med en halvfärdig nyårsdessert på köksgolvet och drömmer mig tillbaka.. Men allvarligt talat hörrni, sicket jävla år vi har haft! Frågar ni mig så är 2015 verkligen ett år att minnas på många sätt! Ett riktigt hållkäftenår! 
 
Och vet ni? 2016 ska bli minst lika bra, för med så mycket underbart folk i sitt liv är det en omöjlighet att misslyckas!
 
Gott slut och gott nytt! Nu kör vi!