myTaste.se miccaelamedcc.blogg.se -

Lördag!

Så himla skönt med helg!
Gårdagen var det fredagsmys för hela slanten med Let´s dance och soffhäng hela kvällen.
Tidigare på dagen så hann jag med en sväng på gymmet, lite handling och sen mötte jag upp mamma och så gick vi och kikade lite på 24/7 gymmet vid pappa. Mamma ska också köpa kort på 24/7 efter att ha tränat på Active Wellness vid St: Pauligatan i typ 15år.. Men så då tänkte vi att det vore kul att köra en PT duo tillsammans i några veckor för att liksom få lite fart på grejerna och ny inspiration! Så vi gick in och pratade med en jättretrevlig tjej, kollade runt inne på gymmet och sen bokade vi en konsultation med en möjlig PT på tisdag, så får vi se vad som händer : )
 
Efter det skulle jag bort och hämta Tindra och då lyckades det hända typ årets trafikolycka för det var inte en buss eller spårvagn som gick från Backaplan till dagis.. När det sedan efter 25(!) minuter äntligen kom en buss så ÅKTE DEN FEL! Så istället för att köra till Eketrägatan så hamnar jag vid KUNGSTEN! Då höll jag på att börja gråta på riktigt.. Så med typ 1% batteri på mobilen och redan 35min sen till dagis så fick jag som tur var tag i en taxi som körde hyffsat snabbt till dagis (som jag såklart hade ringt och förvarnat) Så 45minuter sen sprang jag in med andan i halsen och fick äntligen hämtat hem världens finaste <3
 
Imorse hade vi mysmorgon och sen var det dags för Tindra att ta på sig lite finkläder för idag är en historisk dag, idag är nämligen Tindra och morfar på Fåret Shaun på bio! Jag vet inte hur det började men Fåret Shaun är heligt för Tindra och morfar och har varit det i flera år, så när vi såg att den skulle bli film så var det givet att ge Tindra och morfar biobiljetter i allahjärtans dags present. Och idag var det alltså dags! Vi tog bussen hem till Morfar och hängde lite där innan jag tog en pw hem till Sagoön och dom två begav sig in till Stora staden! Det ryktas om att mormor kommer och så skulle dom gå och fika och mysa lite efter bion så jag kan röja runt lite här hemma : )
 
Ikväll har Gabbilito inflyttningsfest men jag har ingen barnvakt och får snällt sitta hemma med Tindra och ha Mellokväll istället, men jag vet att dom kommer att ha en heeellokväll ändå och imorgon så bjuder jag och Tindra dom tappra kvinnorna på bakisvåfflor : )

Morgonmys


Mammas ängel❤️


Dagens får!